X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tornen els tallers gratuïts d'educació parental
Destinats a pares i mares d'alumnes dels centres educatius del municipi


Els tallers del programa ‘Pessics Educatius' es duran a terme mensualment, des del gener al juny, en horari de dissabte de 10 a 12.30h, al Centre Cívic El Gorg.

Pessics EducatiusJa està en marxa una nova edició del programa d'Educació Parental, impulsat per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, que inclou tallers gratuïts per a pares i mares d'alumnes dels centres educatius del municipi.

Els tallers del programa ‘Pessics Educatius' es duran a terme mensualment, des del gener al juny, en horari de dissabte de 10 a 12.30h, al Centre Cívic El Gorg. Les sessions aniran a càrrec del psicòleg, especialista en teràpia familiar sistèmica i coaching Lluis Vilalta, l'assistència és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Amb aquest programa, la Regidoria d'Ensenyament persegueix aportar recursos a la tasca educativa dels pares i mares, i una visió sistèmica que els permeti construir bons vincles afectius amb els fills, millorar la comunicació interpersonal i gestionar de forma eficient les situacions d’estrès i els conflictes en l'àmbit familiar.

Les dates dels tallers programats són:

  • 27 de gener
  • 17 de febrer
  • 24 de març
  • 28 d’abril
  • 26 de maig
  • 16 de juny
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^