www.svmontalt.cat


El lliurament de premis tindrà lloc el dia 21 d’abril, a les 19 h, al Centre Cívic El Gorg en el marc de la Festa de les Lletres.

XII JOCS FLORALS 2018 SVMFins al 31 de març es poden presentar a la Biblioteca Municipal La Muntala els treballs dels XII Jocs Florals, l’avantasala de la XXXIV Mostra Literària del Maresme. El concurs és obert a totes les persones que visquin o treballin a Sant Vicenç de Montalt i el veredicte es farà públic a l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc el dia 21 d’abril, a les 19 h, al Centre Cívic El Gorg en el marc de la Festa de les Lletres.

Les obres no aniran signades i portaran un lema amb el qual es distingirà l’autor o autora. Cadascuna de les modalitats de prosa i poesia consten de 6 categories: la A, de 6 a 8 anys; la B de 9 a 11 anys; la C, de 12 a 14 anys; la D, de 15 a 18 anys; la E, de 19 a 25 anys i la F, per a persones majors de 26 anys.

Tanmateix, enguany els Jocs Florals també contemplen tres premis extraordinaris per a les categories de microrelats (obres de fins a 140 caràcters), relats breus per a discapacitats intel·lectuals i al rodolí més fi.


Consulteu les bases de la convocatòria en aquest ENLLAÇ

Publicat el 28.01.2018