X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Acte de benvinguda als joves que participen al Programa d'Acompanyament Juvenil
8 joves del municipi es beneficiaran de l'acompanyament tutoritzat que els brinda l'Ajuntament


Aquesta iniciativa oferirà als joves participants accions  d’orientació, empoderament, actuacions formatives i d’inserció basades en la metodologia per competències.

Benvinguda Programa Acompanyament Juvenil


Un total de 8 joves d’edats compreses entre els 16 i els 29 anys, que havien abandonat els estudis reglats o bé es troben cursant ESO com a participants del projecte educatiu ‘Fil d’Ariadna’ es beneficiaran de l’acompanyament que els oferirà l’Ajuntament perquè puguin definir i desenvolupar els seus projectes vitals i professionals a través d’accions d’orientació, formatives i d’inserció laboral.

L'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, els ha donat aquest matí la benvinguda i els ha encoratjat a aprofitar aquesta oportunitat que se’ls hi brinda per formar-se i créixer tant en l’aspecte personal com en el professional.

Aquesta iniciativa oferirà als joves participants accions d’orientació, empoderament, actuacions formatives i d’inserció basades en la metodologia per competències. Així mateix, es realitzaran actuacions personalitzades de manera que la formació i la metodologia s’adaptaran a les necessitats de cadascun dels joves que entraran en contacte amb professions i empreses, sempre acompanyats i tutoritzats per tècnics municipals.

El Programa d’Acompanyament Juvenil està impulsat de forma conjunta per les àrees de Promoció Econòmica, Joventut i Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.


Benvinguda Programa Acompanyament Juvenil

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^