X
Mercat Medieval
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Síndic de Greuges va fer 12 actuacions a Sant Vicenç durant el 2017


Sant Vicenç  amb un total de 6 queixes i 6 consultes se situa entre els 10 municipis de la comarca amb menor nombre d'actuacions.

Síndic de GreugesL’oficina del Síndic de Greuges ha fet públic el document de resum de les actuacions dutes a terme durant l’any 2017 al conjunt de Catalunya i sectoritzada per comarques i municipis. En el cas del Maresme, l’any passat es van iniciar un total de 1.350 actuacions, amb 856 queixes i 494 consultes.

En el cas concret de Sant Vicenç, de les 12 actuacions iniciades -2 més que l’any anterior- 6 han estat queixes i 6 consultes, adreçades al Síndic ja sigui per correu electrònic, telèfon o per escrit.

Per àrees temàtiques en el conjunt de la comarca del Maresme la majoria de les actuacions són consultes i queixes relacionades amb les administracions públiques i tributs (364), seguides de les referides a polítiques socials com ara educació, salut, serveis socials i infància i adolescència (331), de les vinculades a polítiques territorials com medi ambient i urbanisme (338), dels temes de consum (232), i en l’àmbit de seguretat ciutadana i justícia (39). No es va fer cap actuació d’ofici, quelcom que sí que va succeir en d’altres comarques.
Actuacions Síndic Greuges 2017

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^