Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç s'estrena amb èxit en les curses d'orientació oficial
La prova, computable per la Copa Catalana 2018, va comptar amb prop de 450 participants

Anabel Fernández Valledor i Pol Ràfols Perramòn s’alcen amb la victòria a la 1a Cursa d’Orientació de la Copa Catalana 2018 celebrada diumenge a Sant Vicenç de Montalt.

Cursa Orientació 2018

Per primera vegada Sant Vicenç de Montalt va acollir el passat 11 de febrer la 1a Cursa d’Orientació de la Copa Catalana 2018, organitzada per l’Associació Excursionista Montaltrek i el Club d’Orientació Go-xtrem amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Un total de 448 esportistes, arribats de diferents punts de Catalunya, van participar en aquesta modalitat de cursa contrarellotge que té lloc camp a través, seguint un itinerari lliure però amb pas obligatori per punts de control indicats en un mapa i amb l’ajut d’una brúixola.

Tanmateix, la celebració de la prova ha comportat l’estrena d’un mapa de la zona adaptat a les curses d’orientació que va tenir una molt bona acollida entre els participants.

La participació era oberta a públics de totes les edats, ja que hi havia diferents categories i això va permetre que, simultàniament, gent de molt diferent nivell i forma física pogués gaudir realitzant una prova amb sortida i arribada a l’Av. Toni Sors.

Els guanyadors de totes les categories van rebre com a obsequi un llibre amb fotos antigues del municipi, cedit per l'Ajuntament, i pel que fa a la categoria d’Elit, es van alçar amb la victòria Anabel Fernández Valledor (Badalona Orientació) i Pol Ràfols Perramòn  (Club Orientació Berguedà).