X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Consorci AOC es fa ressò de l'eina interactiva dels pressupostos municipals
Els pressupostos de Sant Vicenç, un exemple de transparència i govern obert

Eina interactiva pressupostEl Consorci Administració Oberta de Catalunya (Consorci AOC) presenta al seu blog Administració oberta l’eina interactiva que l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha estrenat per facilitar la consulta dels pressupostos municipals, com a exemple de transparència i govern obert.

Aquesta nova eina ha estat desenvolupada per l’interventor municipal i mostra de manera clara i entenedora com es distribueix el pressupost de l’Ajuntament, i permet consultar i comparar els pressupostos dels 3 darrers exercicis. L’aplicació recull la informació de les diferents partides econòmiques, el destí de les inversions (amb un mapa on es pot visualitzar el lloc del municipi on es faran les inversions), les fonts d’ingressos i l’evolució de la despesa o de l’estalvi, entre d’altres dades d’interès.

Aquesta nova eina electrònica respon al compromís ferm del govern municipal d’apostar per la transparència i dotar la ciutadania de les eines necessàries per a aconseguir la seva implicació directa en la gestió pública .

Des d’aquest  ENLLAÇ  podeu accedir als pressupostos municipals

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^