www.svmontalt.cat
La cursa es farà el 18 de març i les inscripcions són obertes a www.tri-woman.com

Triwoman


Per tercer any consecutiu se celebrarà aquesta prova tan especial dirigida a les dones, en què hi col·laboren els ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d’Estrac), i que combina les vessants esportiva, solidària i commemorativa.

La cursa tindrà lloc el diumenge 18 de març, està dirigida només a dones i es pot escollir entre dos recorreguts: un de 5 km i un altre de 10 km. Totes dues distàncies tenen un itinerari pla i transcorren pel front marítim dels tres municipis. La sortida tindrà lloc a les 9 hores del matí des del Port Balís.

A més d’una competició esportiva, la Triwoman també té una vessant commemorativa i solidària, ja que la seva celebració s’emmarca en els actes del Dia Internacional de les Dones. En aquest context, un euro de cadascuna de les inscripcions anirà destinat a l’entitat solidària que lluita contra el càncer ‘Oncolliga’. Per a inscriure’t o més informació www.tri-woman.com.

En el marc d’aquesta activitat s’organitzaran altres propostes per a tots els públics a les instal·lacions del CN El Balís, com batejos de vela i sessions de ioga, entre d’altres.


Triwoman

Publicat el 23.02.2018