X
Votacions Pressupostos Participatius 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Jornades de portes obertes a les escoles del municipi
Sant Vicenç compta amb 2 centres d'educació infantil i primària públics


Tots els infants que durant l'any 2018 compleixen els 3 anys es podran matricular al primer curs del segon cicle d'educació infantil del curs vinent. Les dates per a presentar la preinscripció es donaran a conèixer en els pròxims dies.

Jornades portes obertes escoles


Ja es coneixen les dates de les jornades de portes obertes de les dues escoles d'infantil i primària de Sant Vicenç de Montalt. Com cada any els pares i mares dels nous alumnes podran conèixer cadascun dels centres, des de les instal·lacions fins al programa i l'equip educatiu de cada escola.

Així, l'escola Sant Jordi farà la seva jornada el dilluns dia 5 de març, de 5 a 7 de la tarda; l’escola Sot del Camp ho farà el dilluns dia 12 de març, també de 5 a 7 de la tarda. Els dos centres han programat xerrades informatives i visites a les instal·lacions.


Escola Bressol Municipal Els Garrofers

Al mes d’abril, li arribarà el torn a l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers que el dissabte dia 14, d’11 del matí a 1 del migdia, obrirà les seves portes perquè les famílies puguin conèixer les instal·lacions i serveis que ofereix, així com el seu projecte educatiu que es basa en l'infant i el seu desenvolupament integral, comptant en tot moment amb la col·laboració i participació de la família i fomentant la convivència amb altres nens i nenes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^