X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els comerços que fan ús del servei 'Botó Vermell' han d'actualitzar l'aplicació


Des de l'any 2015, l'Ajuntament ve oferint el servei gratuït Drag Alert -més conegut com a 'Botó Vermell'- als comerciants del municipi.

Botó Vermell


La Policia Local informa als establiments que disposin de l’aplicació ‘Botó Vermell’ als seus dispositius mòbils, han de procedir a actualitzar-la, ja que de no fer-se així, els avisos d'alerta no arribaran a la Policia Local.

Si sou usuaris d'aquesta aplicació i teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la Policia Local i us facilitaran més informació sobre el procediment d'actualització.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va posar en marxa el servei ‘Botó Vermell’ l’any 2015 amb l’objectiu d’oferir al comerços locals una eina de seguretat ciutadana gratuïta que permet enviar un avís a la Policia Local de forma discreta, ràpida i simple, en cas d’emergència.

Com aconseguir-la

Els comerciants interessats en aquest servei, cal que sol·licitin l’alta a la Policia Local. Recordem que un cop feta la petició, aquesta es validarà i, posteriorment, un agent es desplaçarà fins a l’establiment per a ajudar al comerciant a activar l’aplicació mòbil al seu dispositiu i realitzar una primera prova que verifiqui l'activació del servei.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^