X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç treu a concurs el servei de recollida selectiva i transport de residus
Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al dia 2 de maig


El preu màxim anual de la contractació del servei municipal de recollida i transport de residus ha estat xifrat en 375.000 euros sense IVA.

Contenidors escombraries


El Ple de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va aprovar el passat 22 de febrer els plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques del contracte per a la prestació del servei de recollida selectiva i transport de residus municipals. El contracte tindrà una durada de quatre anys, prorrogable dos anys més. El pressupost tipus o preu màxim de la licitació ha estat xifrat en 375.000 euros/any, import al qual cal afegir-li el percentatge corresponent a l'IVA. Destacar que en aquesta licitació només hi poden participar empreses d’inserció social.

Aquest nou contracte de serveis de recollida i transport d'escombraries mantindrà tant els sistema com les freqüències i horaris del servei actual però comportarà, a petició de l'Ajuntament, les novetats principals següents:

  • Es manté el servei de reforç que es porta a terme durant l’època estival a les àrees problemàtiques però, a més, s’ampliarà en totes aquelles que en moments puntuals ho requereixin.  
  • L’empresa adjudicatària es farà càrrec del manteniment i substitució de contenidors, fins un total de 18-20 cada any, així com de la neteja de les àrees d‘aportació.
  • S’amplia la periodicitat de la neteja dels contenidors.
  • El servei de recollida selectiva s’estendrà també a les guinguetes de la platja.
  • L’empresa que guany el concurs haurà d’adquirir un vehicle nou que donarà servei al municipi.


Podeu consultar tota la informació relativa a la licitació en aquest ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^