X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Oficina Local d'Habitatge, un espai per a assessorar la ciutadania en temes d'habitatge
Els mesos de març i abril, l'oficina obrirà els següents dies: 6 i 20 de març i 17 d'abril


El seu horari d’atenció al públic és de dos dimarts al mes, de 12 a 14 hores. Per a accedir-hi cal concertar cita prèvia al 937 910 199 o a habitatge@svmontalt.cat.

Serveis habitatge

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a disposició de la ciutadania l'Oficina Local d'Habitatge (OLH), un servei públic gratuït, per gestionar temes d'habitatge, i informar i assessorar els santvicentins i les santvicentines sobre aquestes qüestions.

Trobareu l'Oficina Local d'Habitatge al segon pis de l'edifici de l'Ajuntament, al carrer Sant Antoni, 13. L'horari d'atenció al públic és de dos dimarts al mes, de 12 a 14h. Per accedir-hi, cal concertar cita prèvia mitjançant una trucada al telèfon 93 791 01 99 o bé a través del correu habitatge@svmontalt.cat. Els mesos de març i abril, l’oficina obrirà els següents dies: 6 i 20 de març i 17 d’abril.

L'Oficina Local d'Habitatge té com objectiu principal convertir-se en finestreta única de tots els temes relacionats amb l'habitatge. Així, els ciutadans que vulguin obtenir informació per a comprar o llogar algun habitatge protegit, tramitar les demandes d'ajuts econòmics vinculats amb l'habitatge, inscriure's al Registre de Sol·licitants d'HPO o conèixer el funcionament de la borsa de lloguer social, entre d'altres qüestions, poden dirigir-se a l'oficina on una tècnica els atendrà i els oferirà informació individualitzada.

Amb aquest servei, l'Ajuntament pretén simplificar la tasca als ciutadans i agilitzar la tramitació aconseguint un major grau de comoditat pels ciutadans, que ja no hauran d'anar d'un departament a un altre a la recerca d'informació.

L'Oficina Local d'Habitatge és un servei que ofereix l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en conveni amb el Consell Comarcal del Maresme.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^