X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament posa en marxa una campanya per actualitzar la guia comercial del municipi
La guia es pot consultar per internet, a través del web municipal i de l'aplicació gratuïta SantviAPProp


Una prospectora d'empresa visitarà  les empreses i els comerços del poble per informar-los de la campanya i demanar-los que hi col·laborin, emplenant un formulari amb les dades dels seus negocis.

Guia comercial


La campanya, impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, s'ha iniciat aquest mes de març i busca la col·laboració dels comerciants i empresaris per tal d'actualitzar la guia comercial del municipi, que es pot consultar per internet, a través del web municipal i de l'aplicació gratuïta SantviAPProp.

L'objectiu de la guia comercial és visualitzar el dinamisme econòmic existent al nostre poble, per tal que els santvicentins puguem veure que sense moure'ns de Sant Vicenç hi ha moltes opcions per comprar i disposar de serveis que ens ofereixen proximitat, professionalitat, diversitat i qualitat.

Comerciant i empresaris, protagonistes de la campanya

Durant els mesos de març i abril, els comerços i negocis del poble rebran la visita d'una prospectora d'empresa, degudament acreditada, per informar-los de la campanya i demanar-los que hi col·laborin, emplenant un formulari amb les dades dels seus negocis, que d'aquesta manera apareixeran gratuïtament a la guia digital.

El formulari consta de dos apartats, un per a les dades públiques de l'establiment (nom, adreça, telèfon, activitat, sector,...) i, un altre, per a les dades internes (utilització interna de l'Ajuntament). Un cop emplenat i signat, el formulari s'ha de fer arribar a l'Ajuntament a través d'aquest  ENLLAÇ  per correu electrònic a maciacm@svmontalt.cat o presencialment a l'OAC, abans de l'1 de maig.

FORMULARI DE RECOLLIDA DE DADES


Una vegada finalitzat el treball de recollida i actualització de dades, disposarem d'una completa guia de comerços, empreses i serveis del municipi on es podran consultar els noms, adreces, telèfons, i webs de cada establiment.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^