X
Parc Esportiu Setmana Santa 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nova baixada de l'atur durant el febrer


Sant Vicenç de Montalt, quant a taxa d’atur respecte a la resta de municipis de la comarca, ocupa la vuitena posició entre les taxes més baixes.


Oficina de treball

Aquest mes de febrer hi ha 207 persones aturades del municipi inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, set menys que el passat mes de febrer. Tot i que el descens és petit, representa una reducció del 3,27% respecte al darrer mes i situa a Sant Vicenç de Montalt amb una taxa d’atur del 9,12%.

La taxa d’atur municipal, com passa habitualment, és més de 4 punts inferior a la comarcal (13,48%) i està més de 2 punts per sota de la provincial (11,37%) i de Catalunya (11,80%). Aquestes són unes molt bones dades del mercat de treball local.

Al Maresme l’atur ha pujat a 11 municipis, s’ha mantingut igual a 1 i ha baixat a 18. De mitjana a la comarca ha baixat respecte del més passat en 95 persones, deixant una xifra total de 27.143 persones aturades.

Pel que fa a taxa d’atur, els diferents municipis oscil·len entre una taxa del 6,42% (Alella) i el 19,50% (Santa Susanna). Sant Vicenç de Montalt, quant a taxa d’atur respecte a la resta de municipis de la comarca, ocupa la vuitena posició entre les taxes més baixes.

Podeu ampliar aquesta informació en la infografia interactiva elaborada per l'Observatori de Desenvolupament Local.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^