X
Parc Esportiu Setmana Santa 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Anem al Teatre Poliorama a veure 'El llibertí'
Us hi podeu inscriure fins al 9 d'abril al Casal de la Gent Gran


Escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, un dels actors francesos contemporanis més llegits i més representats del món.

Teatre El Llibertí

A l’abril, l'Associació de Gent Gran Els Xurravins ens proposa anar al Teatre Poliorama de Barcelona a veure l’obra El llibertí, un vodevil filosòfic sobre l'ètica, que ha estat definit com una veritable joia, una comèdia intel·ligent, lleugera i profunda, sensual i melancòlica, i divertidíssima. Una història escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, un dels actors francesos contemporanis més llegits i més representats del món, i dirigida per Joan Lluís Bozzo.

La sortida es farà el dijous 19 d’abril, a les 18h, des del Centre Cívic El Gorg i les entrades estan a la venda fins al 9 d’abril al Casal de la Gent Gran, de dilluns a divendres, d’11 a 12h. El preu, que inclou l'entrada i el servei de bus, és de 33 euros.

SINOPSI

Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d'Holbach, rep l'encàrrec d'escriure com més aviat millor l'article sobre el concepte 'Moral' per a l'Enciclopèdia. El temps vola: s'ha de tancar i dur a la impremta el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig pel filòsof. Un dia en el qual Diderot es veurà rodejat, enfrontat i seduït per quatre dones que li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de 'Moral' . Ho aconseguirà? La resposta és encara avui en dia a l'Enciclopèdia.

Teatre El Llibertí

Teatre El Llibertí

Fitxer: TEATRE_EL_LLIBERTI.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 214,19 kBOAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^