X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest dissabte, taller per treballar les motivacions dels nostres fills
El taller es farà el 24 de març, de 10 a 12.30h, al Centre Cívic El Gorg

Pessics EducatiusLa Regidoria d’Ensenyament ha organitzat un nou Taller d’Educació Parental, una sessió formativa pràctica, participativa i dinàmica, adreçada a pares i mares. L'objectiu d'aquestes sessions és el de proporcionar eines i recursos que permetin millorar les relacions familiars i amb els fills.

Tots els tallers del programa ‘Pessics Educatius' són gratuïts i no cal inscripció prèvia.



Tallers parentals

Aquesta sessió porta per títol Com motivar els fills  i servirà per aprofundir en les claus que expliquen i promouen una actitud tan necessària com la motivació. Quantes vegades no haurem exclamat, -sovint amb certa desesperació-: 'caram, com et costa fer les coses, fill!' I aquí podem referir-nos a estudiar, parar taula, endreçar l’habitació... La motivació depèn de múltiples factors, alguns interns, però molts externs. És una qüestió de voluntat o d’interès? En aquest taller ens oferiran pautes per motivar els nostres fills a rendir millor en els espais més propers com a casa o a l'escola.

La sessió anirà a càrrec de Lluis Vilalta, psicòleg, especialista en teràpia familiar sistèmica i coach, i es durà a terme el dissabte 24 de febrer, de 10 a 12.30h, al Centre Cívic El Gorg.


Taller parental març

Taller parental març

Fitxer: Cartell_Taller_parental_marc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 629.57 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^