X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Volem crear el 1r Llibre Gegant de Contes de Sant Vicenç. Ens ajudes?
L'activitat es farà el diumenge 22 d'abril al mati a la plaça del Poble


Els nens i nenes i les famílies del poble seran els protagonistes de 'Paraules Dibuixades', ja que tindran l’oportunitat de crear i imaginar històries que es recolliran en aquest llibre màgic.

Paraules Dibuixades


Per aquest Sant Jordi, les regidories d’Ensenyament i Cultura posen en marxa l’activitat Paraules Dibuixades, una singular iniciativa que permetrà a tothom qui ho vulgui convertir-se en coautor de la primera edició del Llibre Gegant de Contes de Sant Vicenç.

Cada pàgina d'aquest llibre màgic ha de ser escrita des de la imaginació i l’espontaneïtat de tots els participants. Comptarem amb la col·laboració d’il·lustradors i escriptors locals que dibuixaran les vostres paraules i us acompanyaran en la creació de les vostres històries.

L’activitat es farà el diumenge dia 22 d’abril a la plaça del Poble i el llibre restarà obert de 10 del matí a 2 del migdia per rebre les contribucions de tots els autors que ho vulguin, a la parada que instal·larà la Biblioteca Municipal La Muntala, on també podreu trobar una mostra de les darreres novetats literàries.

Esperem poder comptar amb la vostra assistència per obrir, per primera vegada, el nostre llibre màgic com qui desembolica un regal.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^