www.svmontalt.cat
L'activitat es farÓ el diumenge 22 d'abril al mati a la plaša del Poble


Els nens i nenes i les famÝlies del poble seran els protagonistes de 'Paraules Dibuixades', ja que tindran l’oportunitat de crear i imaginar hist˛ries que es recolliran en aquest llibre mÓgic.

Paraules Dibuixades


Per aquest Sant Jordi, les regidories d’Ensenyament i Cultura posen en marxa l’activitat Paraules Dibuixades, una singular iniciativa que permetrÓ a tothom qui ho vulgui convertir-se en coautor de la primera ediciˇ del Llibre Gegant de Contes de Sant Vicenš.

Cada pÓgina d'aquest llibre mÓgic ha de ser escrita des de la imaginaciˇ i l’espontane´tat de tots els participants. Comptarem amb la colĚlaboraciˇ d’ilĚlustradors i escriptors locals que dibuixaran les vostres paraules i us acompanyaran en la creaciˇ de les vostres hist˛ries.

L’activitat es farÓ el diumenge dia 22 d’abril a la plaša del Poble i el llibre restarÓ obert de 10 del matÝ a 2 del migdia per rebre les contribucions de tots els autors que ho vulguin, a la parada que instalĚlarÓ la Biblioteca Municipal La Muntala, on tambÚ podreu trobar una mostra de les darreres novetats literÓries.

Esperem poder comptar amb la vostra assistŔncia per obrir, per primera vegada, el nostre llibre mÓgic com qui desembolica un regal.

Publicat el 31.03.2018