X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde dona la benvinguda a les persones contractades a través de Plans d'Ocupació
7 nous treballadors s'incorporaran a l'administració local al llarg d'aquest 2018


L’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, s’ha trobat amb els nous treballadors i treballadores aquest matí a la tala de Sessions de l’Ajuntament.

Plans Ocupació 2018


Un total de 7 persones que es trobaven en situació d'atur treballaran a l'Ajuntament amb contractes temporals subvencionats d'una durada entre 4 i 6 mesos. Algunes es van incorporar als seus llocs de treball entre els mesos de gener i març i altres ho aniran fent de manera progressiva durant els propers 3 mesos. Es tracta de 2 auxiliars administratives, 2 agents cívics, 1 oficial de paleta i 2  peons de parcs i jardins.

Aquests Plans Locals d’Ocupació seran possibles gràcies al Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local de la Diputació de Barcelona que els subvenciona amb 160.985,72€. D’aquests, l’Ajuntament en va rebre la meitat durant el 2017 i l’altra meitat aquest 2018. 

Aquesta convocatòria de caràcter bianual ha fet possible que el consistori santvicentí pogués contractar 7 persones l’any passat i 7 més aquest any. Totes elles van ser seleccionades després de superar amb èxit el procés selectiu que es va realitzar durant la primavera del 2017.

L'objectiu d'aquests plans ocupacionals és oferir llocs de treball als col·lectius amb més vulnerabilitat i en risc d’exclusió com els joves, les dones i les persones majors de 45 anys, i millorar les possibilitats d'inserció laboral posterior dels que hi participen. En aquest sentit, els nous treballadors municipals també rebran formació amb l'objectiu que puguin adquirir experiència professional i millorin la seva qualificació professional combinant el treball amb la formació.

Tanmateix, els plans ocupacionals suposen un benefici per a les persones contractades i pel municipi, ja que tots els treballs desenvolupats incideixen en la millora del serveis que l’Ajuntament ofereix as santvicentins i santvicentines, com ara el manteniment i neteja dels espais públics o l’atenció ciutadania.


Plans Ocupació 2018

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^