X
Parc Esportiu Setmana Santa 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Apropar els parcs naturals a les escoles
Els alumnes de 6è del Sant Jordi visitaran el Parc del Montnegre i el Corredor


La iniciativa està impulsada per la Regidoria d'Ensenyament i el programa contempla una sessió de treball a l'escola i una sortida guiada al parc. 

Escola Sant Jordi

Els alumnes de sisè curs de primària de l'Eescola Sant Jordi coneixeran un dels espais protegits que conformen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona: el Parc del Montnegre i el Corredor.

Mitjançant una sessió de treball prèvia a l'escola i un itinerari pedagògic guiat al parc, els alumnes identificaran els elements que integren el medi natural, els ecosistemes i les espècies que hi habiten; reconeixent la seva funció com a espai de lleure; aprenent a fer un bon ús dels espais naturals públics; i, finalment, en valoraran la seva conservació, aprenent a respectar-los.

La sortida guiada es farà durant el mes d'abril i tindrà una durada de 4 hores. Després, els participants aprofitaran per dinar a una àrea habilitada en el parc.

L'activitat Coneguem els nostres parcs està subvencionada de manera conjunta per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^