X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Brigada renova part del seu parc mòbil


L’Ajuntament ha adquirit tres nous vehicles per a millorar el servei de manteniment de la via pública i un accessori per al tractor que permet optimitzar les tasques de desbrossament. El cost ha estat de 93.305,52 euros, que s’han finançat amb recursos propis.

Vehicles brigada

Els Serveis Municipals comptaran amb 3 nous vehicles per seguir donant el millor servei en la conservació i el manteniment dels espais públics. 

Concretament, s'han comprat dos PICK-UP 4x4 Nissan Navara de caixa oberta i 1 camió amb caixa bolquet i grua hidràulica. La incorporació dels tres nous vehicles ha sumat un cost de 90.159,52 euros.

Aquestes adquisicions s'han realitzat per a la substitució d'alguns vehicles amb molts anys de servei que presentaven problemes mecànics i també per a millorar l'autonomia i capacitat de càrrega i transport d'algun dels diferents equips de la Brigada Municipal que efectuen tasques a la via pública.

Per a la renovació dels PICK-UP (4x4), l’Ajuntament s’ha acollit al procés de compra agregada de vehicles impulsat per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, que permet als ajuntaments aconseguir una sèrie de productes o serveis a un preu inferior al que pagarien mitjançant els procediments habituals. Pel que fa al camió s’ha adjudicat mitjançant un concurs públic.

L’Ajuntament també ha adquirit una desbrossadora de cadenes, com a accessori del tractor de la brigada municipal, per tal d’optimitzar les tasques de desbrossament en terrenys de grans dimensions. El seu cost ha estat de  3.146 €.

Les compres amb un import total de 93.305,52 euros s’han finançat amb recursos propis.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^