Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Unes flors per a l'àvia Margarida, el conte d'aquest Sant Jordi
El conte arribarà a tots els alumnes de les escoles del municipi


Enric Pons i Abril Brunet són els autors d’una història sobre les relacions intergeneracionals ambientada a Sant Vicenç.

Enric Pons i Abril Brunet

El catorzè volum de la col·lecció de contes de Sant Jordi que edita anualment l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt porta per títol Unes flors per a l’àvia Margarida. Es tracta d’una obra dels santvicentins Enric Pons i Galí, autor del text, i Abril Brunet i Argelés, creadora de les il·lustracions, que fa referència a les relacions intergeneracionals. El conte explica l’amistat entre un nen i una àvia que a causa d’una caiguda acaba ingressada en una residència. La història fa un recorregut per indrets, entitats i personatges de Sant Vicenç.

El projecte d’editar cada any un conte va néixer l’any 2005 impulsat per l’anterior alcalde, Lluís Bisbal. El seu successor, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha volgut mantenir aquesta iniciativa perquè considera que permet descobrir a les noves generacions la riquesa natural i humana del poble.

L’alcalde i els autors del conte lliuraran un exemplar a tots els alumnes de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp el mateix dia de Sant Jordi.

Tots els contes de la col·lecció estan disponibles en línia al web municipal. Els trobareu en aquest  ENLLAÇ.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^