www.svmontalt.cat
El conte arribarà a tots els alumnes de les escoles del municipi


Enric Pons i Abril Brunet són els autors d’una història sobre les relacions intergeneracionals ambientada a Sant Vicenç.

Enric Pons i Abril Brunet

El catorzè volum de la col·lecció de contes de Sant Jordi que edita anualment l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt porta per títol Unes flors per a l’àvia Margarida. Es tracta d’una obra dels santvicentins Enric Pons i Galí, autor del text, i Abril Brunet i Argelés, creadora de les il·lustracions, que fa referència a les relacions intergeneracionals. El conte explica l’amistat entre un nen i una àvia que a causa d’una caiguda acaba ingressada en una residència. La història fa un recorregut per indrets, entitats i personatges de Sant Vicenç.

El projecte d’editar cada any un conte va néixer l’any 2005 impulsat per l’anterior alcalde, Lluís Bisbal. El seu successor, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha volgut mantenir aquesta iniciativa perquè considera que permet descobrir a les noves generacions la riquesa natural i humana del poble.

L’alcalde i els autors del conte lliuraran un exemplar a tots els alumnes de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp el mateix dia de Sant Jordi.

Tots els contes de la col·lecció estan disponibles en línia al web municipal. Els trobareu en aquest  ENLLAÇ.


Publicat el 10.04.2018