X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nova guia per a afavorir la integració de les persones nouvingudes
La Guia d'Acollida es pot consultar en línia al web municipal


Tothom que vingui a viure a Sant Vicenç de Montalt rebrà informació sobre els seus drets i els seus deures.

Guia d'Acollida de Sant Vicenç de MontaltL'Ajuntament ha editat una guia, elaborada pel Consell Comarcal del Maresme, amb la intenció que les persones que vinguin a viure a Sant Vicenç puguin trobar resposta de manera fàcil i àgil a qüestions com ara quins tràmits han de fer per empadronar-se, anar al metge, escolaritzar els fills, buscar feina o aprendre el català, entre d'altres.

D'aquesta manera, els nouvinguts podran conèixer quins són els seus drets i els seus deures com a santvicentins, així com la cultura, identitat i tradicions de la vila. L'objectiu és que aquestes persones trobin, ja d'entrada, la informació i el recolzament necessaris per poder adaptar-se i integrar-se al dia a dia del municipi, i alhora comprendre i acceptar-ne els principals costums.


Conèixer el municipi

La guia, escrita en català i castellà, facilita tota la informació necessària sobre els diversos equipaments i serveis escolars, culturals, esportius, de salut, d'oci o els transports amb les corresponents adreces i telèfons de contacte, i festes i tradicions populars.

A més de la Guia d'Acollida, l'Ajuntament també ofereix als nouvinguts sessions informatives individuals i cursos per a grups sobre competències lingüístiques bàsiques en català i en castellà, coneixements laborals o de la societat catalana i el seu marc jurídic, que es realitzen des del Consell Comarcal del Maresme, i permeten obtenir un certificat oficial que reconeix els coneixements assolits i que, en cas que sigui necessari, pot ser d´utilitat en alguns tràmits.


Guia d'Acollida de Sant Vicenç de Montalt

Guia d'Acollida de Sant Vicenç de Montalt

Fitxer: GUIA_ACOLLIDA_SANT_VICENC_DE_MONTALT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 28
Mida: 1,85 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^