X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'obre la convocatòria per sol·licitar beques de llibres i d'activitats esportives d'estiu
Termini de presentació de sol·licituds: del 16 al 27 d'abril


El programa de beques, gestionat per la Regidoria de Benestar Social, inclou ajuts per a llibres, des de P3 a 4rt de l'ESO, i per a les activitats esportives d'estiu, des de P3 fins a 6è de Primària.

Beques llibres


Les persones que vulguin optar a un ajut per a llibres de text i material escolar per al proper curs per als seus fills o filles o bé per a les activitats esportives d’estiu que organitza l’Ajuntament podran presentar sol·licitud a partir del proper dilluns, dia 16 d'abril, i fins al divendres, dia 27 d’abril.

Totes dues convocatòries tenen la voluntat d’afavorir l’equitat i la inclusió, garantint drets fonamentals i donant suport als ciutadans i ciutadanes més vulnerables. En aquest marc, i encara que cadascuna de les convocatòries contempla actuacions de diferents àmbits -Ensenyament i Esports-, amb l’objectiu de facilitar la tramitació a les famílies, és la Regidoria de Benestar Social qui s'ocupa de la gestió integral del programa de beques.

Pel que fa a les beques de llibres de text i material escolar, van destinades a infats i joves des de P3 a 4t de l'ESO i l’Ajuntament hi destinarà 5.000 euros. En el cas dels ajuts d’activitats esportives d’estiu, s'adrecen a nens i nenes des de P3 a 6è de Primària i la dotació pressupostària és de 3.000 euros


Activitats esportives d'estiu


Tramitació de sol·licituds

Cada convocatòria –llibres i material escolar, d’una banda, i activitats esportives d’estiu, de l’altra– té un model de sol·licitud però la documentació acreditativa serà vàlida per a les dues convocatòries. En el cas que se sol·licitin els dos ajuts, s’haurà de presentar una única vegada.

El lloc de presentació serà l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) del 16 al 27 d'abril.

Els ajuts es distribuiran entre les sol·licituds que compleixin els requisits i les condicions establertes en les bases.


INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ BEQUES

BEQUES DE LLIBRES


BEQUES D'ACTIVITATS ESPORTIVES 'ESTIU

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^