www.svmontalt.cat
Termini de presentaciķ de solˇlicituds: del 16 al 27 d'abril


El programa de beques, gestionat per la Regidoria de Benestar Social, inclou ajuts per a llibres, des de P3 a 4rt de l'ESO, i per a les activitats esportives d'estiu, des de P3 fins a 6č de Primāria.

Beques llibres


Les persones que vulguin optar a un ajut per a llibres de text i material escolar per al proper curs per als seus fills o filles o bé per a les activitats esportives d’estiu que organitza l’Ajuntament podran presentar solˇlicitud a partir del proper dilluns, dia 16 d'abril, i fins al divendres, dia 27 d’abril.

Totes dues convocatōries tenen la voluntat d’afavorir l’equitat i la inclusiķ, garantint drets fonamentals i donant suport als ciutadans i ciutadanes més vulnerables. En aquest marc, i encara que cadascuna de les convocatōries contempla actuacions de diferents āmbits -Ensenyament i Esports-, amb l’objectiu de facilitar la tramitaciķ a les famílies, és la Regidoria de Benestar Social qui s'ocupa de la gestiķ integral del programa de beques.

Pel que fa a les beques de llibres de text i material escolar, van destinades a infats i joves des de P3 a 4t de l'ESO i l’Ajuntament hi destinarā 5.000 euros. En el cas dels ajuts d’activitats esportives d’estiu, s'adrecen a nens i nenes des de P3 a 6č de Primāria i la dotaciķ pressupostāria és de 3.000 euros


Activitats esportives d'estiu


Tramitaciķ de solˇlicituds

Cada convocatōria –llibres i material escolar, d’una banda, i activitats esportives d’estiu, de l’altra– té un model de solˇlicitud perō la documentaciķ acreditativa serā vālida per a les dues convocatōries. En el cas que se solˇlicitin els dos ajuts, s’haurā de presentar una única vegada.

El lloc de presentaciķ serā l’Oficina d’Atenciķ al Ciutadā (OAC) del 16 al 27 d'abril.

Els ajuts es distribuiran entre les solˇlicituds que compleixin els requisits i les condicions establertes en les bases.


INFORMACIĶ I DOCUMENTACIĶ BEQUES

BEQUES DE LLIBRES


BEQUES D'ACTIVITATS ESPORTIVES 'ESTIU

Publicat el 12.04.2018