www.svmontalt.cat

IdcatLa campanya de la Renda 2017 ja ha comenįat i la podeu presentar de forma rāpida, senzilla i segura amb l’idCAT.

Per fer-ho, només cal seguir aquests quatre passos:

  • Entrar a RENTA WEB des del web de l’Agčncia Tributāria.  
  • Fer servir l’idCAT Certificat per descarregar les dades personals, fiscals i cadastrals de forma rāpida i segura.
  • Revisar les dades i completar aquells elements que no s’emplenen automāticament, com poden ser les deduccions per compra de vivenda habitual o plans de pensions. 
  • Enviar la declaraciķ fent servir el certificat per identificar-se i signar-la.

D’aquesta manera, fins el dia 2 de juliol, els usuaris de l’idCAT Certificat podran fer aquest trāmit des de qualsevol equip on tinguin el certificat, les 24 hores del dia.


Quč es l’idCAT?

Un servei d'identificaciķ proporcionat pel Consorci d'Administraciķ Oberta de Catalunya. Es tracta d’un sistema segur i gratuīt que no requereix de la instalˇlaciķ́ de cap programari ni obliga a recordar cap contrasenya. A més, permet identificar-se i signar des de qualsevol ordinador. D'aquesta manera, es pretén agilitzar els trāmits i els procediments per tal de treballar d’una manera més efectiva i oferir a la ciutadania més i millors eines per relacionar-se amb l'Ajuntament i amb altres administracions.

Com em puc donar d’alta?

  • A través del web idCat Mōbil clicant en aquest ENLLAĮ
  • Presencialment a les Oficines d’Atenciķ Ciutadana de la Generalitat de Catalunya (OAC); les oficines de gestiķ empresarial; i a les entitats de registre idCAT.
Publicat el 14.04.2018