X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Preparem les platges per a la temporada d'estiu
Sant Vicenç compta amb 1.237 metres de platja, que cada any s'adequa per a garantir que els usuaris gaudeixin del bany


Les novetats d’aquest any són la instal·lació d’un nou espai “Workout Park” per a l’entrenament esportiu a l’aire lliure i l’ampliació de la zona de jocs infantils amb una nova estructura modular.

Adequació platja

L'Ajuntament, mitjançant la Brigada Municipal de Serveis, ja ha començat a remoure i esplanar la sorra i a netejar els 1.237 metres de platja del municipi per a garantir la seva salubritat amb l’objectiu de posar-la a punt per a la temporada de bany. L'operació de llaurar i garbellar la sorra de la platja permet deixar la sorra en condicions de col·locar els diferents elements de mobiliari amb què s'equipa la platja cada any.

Les tasques de manteniment també permetran instal·lar, entre altres, les 5 guinguetes amb zones d’hamaques i ombrel·les, 7 dutxes, 2 lavabos, 7 passarel·les d’accés, 15 àrees de papereres i el mòdul de primer auxilis.


Jocs platja

Una de les novetats d'aquest any és la instal·lació a la zona de La Caleta d’una àrea d’entrenament esportiu a l’aire lliure amb aparells de gimnàstic. També s’ha ampliat l’espai de jocs infantils amb una instal·lació modular destinada als més petits.

A més, els usuaris de la platja també podran gaudir de diferents serveis com una base nàutica, una plataforma lúdica flotant, un parc aquàtic amb preus especials pels santvicentins, servei de salvament i socorrisme, i una àrea adaptada per a persones amb mobilitat reduïda que compta amb dutxa i bany adaptats, zona d’ombra i servei de bany assistit amb cadira amfíbia amb suport de socorristes per a entrar i sortir de l’aigua.


Platges


Tanmateix, el passeig marítim també compta amb servei de wiffi gratuït, un circuit de salut format per una vintena d’aparells, distribuïts al llarg del passeig, que permeten realitzar diversos tipus d'exercicis físics, planells informatius i un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA), que pot recuperar una persona d’una parada cardíaca.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^