X
Jornada de donació de sang i plasma
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
A la venda els abonaments de la temporada d'estiu de la piscina municipal
Gaudeix durant tot l'estiu de la piscina per només 20 euros


L'abonament de la piscina es pot tramitar telemàticament, emplenant aquest  FORMULARI 


Piscina Municipal

El govern municipal aposta novament per potenciar l'ús de la piscina municipal i manté les tarifes i rebaixes que es van aprovar l’any passat i que van tenir una molt bona acollida entre la ciutadania.

Així, l'abonament de temporada té un cost de 20 € per a tots els empadronats. A més, també hi ha la possibilitat de comprar tiquet per un dia a 5 €. i tiquets d'ús múltiple, vàlids per a deu entrades, a 40 euros.

Els tiquets d'ús múltiple, destinats al públic en general, i els abonaments de temporada, exclusius per a residents, ja estan a la venda a l'OAC (cal aportar una foto de carnet).  Els  tiquets diaris es compraran directament a la piscina.

Els menors de 8 anys podran accedir al recinte de la piscina municipal de forma gratuïta i els majors de 65 anys, pensionistes i jubilats amb targeta de bonificació del bus urbà vigent també podran accedir-hi a cost zero.

Enguany, la piscina municipal obrirà els caps de setmana del 2 i 3 i del 9 i 10 de juny, amb portes obertes per a les persones empadronades al municipi. La temporada començarà oficialment el 16 de juny i es tancarà el 16 de setembre, i durant aquests tres mesos la piscina obrirà cada dia, excepte el 12, 13 i 14 de setembre.

L'abonament de la piscina es pot tramitar en línia  

Amb l’objectiu d’evitar cues innecessàries i donar una millor atenció ciutadana, els abonaments de temporada de la piscina municipal ja es pot tramitar des del web municipal.

Només caldrà que empleneu aquest  FORMULARI  amb el nom, els cognoms i la data de naixement i adjuntar-hi una fotografia tipus carnet i al dia següent ja el podreu recollir i pagar en efectiu o amb targeta a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (C/ Sant Antoni, 13).

Recordem que l’abonament és d’ús exclusiu per a persones empadronades al municipi i el seu cost és de 20 euros.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^