X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt, tema del concurs de fotografia d'aquest 2018
Presentació d'obres: del 2 de maig fins a l'1 de juny

Concurs fotos 2018

Enguany, el concurs de fotografia 'Un tastet de Sant Vicenç', impulsat per la Regidoria de Cultura, arriba a la seva onzena edició. El certamen és obert a tothom que hi vulgui participar i la temàtica és lliure però ha d’estar relacionada amb Sant Vicenç de Montalt. Cada participant pot presentar com a màxim 3 obres, en blanc i negre o color, no publicades amb anterioritat ni premiades en cap altre concurs.

El certamen està dotat amb 200 euros per a la fotografia guanyadora, 100 euros per a la segona i 75 per a la tercera. També hi haurà un premi de 100 euros per al millor autor/a santvicentí/na.

Les obres a concurs s’hauran de presentar del 2 de maig fins a l’1 de juny a l’OAC de l’Ajuntament (c/ Sant Antoni, 13). El lliurament de premis es farà el diumenge 1 de juliol, a 2/4 d’1 del migdia, al Casal de Cultura, on les fotografies participants romandran exposades durant el mes de juliol.

IMPORTANT: Si a les fotografies hi apareixen persones identificables, caldrà aportar l'autorització de dret d'imatge dels interessats.

Tanmateix, les imatges premiades i les finalistes serviran de base per a la realització del calendari SVM 2019 que l’Ajuntament farà arribar a totes les llars del municipi a finals d’any.

Podeu consultar  les bases del concurs en aquest document:


Bases concurs fotos 2018

Bases concurs fotos 2018

Fitxer: BASES_CONCURS_FOTOS_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 248.97 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^