X
Concert El Último Tributo
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja es poden demanar els ajuts per al pagament del lloguer 2018
El termini finalitza el proper 29 de juny

Ajuts lloguer 2018


L'Oficina Local d'Habitatge de Sant Vicenç de Montalt informa que el termini per sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer ja és obert. Aquests ajuts són per al lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge per a sectors de població en risc d'exclusió social.

Aquests ajuts estan adreçats a totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, i que compleixin els requisits de la convocatòria.

El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 29 de juny de 2018. L’import màxim de la renda de lloguer al Maresme per tramitar l’ajut és de 600 euros, però per a les persones sol·licitants amb carnet de família nombrosa l’import mensual pot arribar a 900 euros; aquesta és la novetat més important respecte a l’any 2017.

L'Oficina Local d'Habitatge atendrà amb cita prèvia les persones que hagin de tramitar algun d'aquests ajuts. El servei es troba ubicat al segon pis de l'edifici de l'Ajuntament, al carrer Sant Antoni, 13, i podeu demanar hora de visita mitjançant una trucada al telèfon 93 791 01 99 o bé a través del correu habitatge@svmontalt.cat 

L’oficina atén a la ciutadania un dimarts cada 15 dies, de 12 a 14h.

Trobareu tota la informació sobre la convocatòria d’ajuts en aquest  ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^