X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aplicat el primer tractament contra el mosquit tigre en espais públics
Aquest tractament es tornarà a repetir en dos ocasions més durant l'època estival


Des del 2010, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt porta a terme campanyes anuals de control del mosquit tigre amb el suport del Consell Comarcal del Maresme.

Mosquit tigre

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja ha aplicat a tot el municipi els primers tractaments preventius de la temporada per a lluitar contra el mosquit tigre. Les feines consisteixen a aplicar productes específics de larvicida en els embornals de la via pública on se sol acumular aigua per eliminar les larves de mosquit tigre i així evitar l'aparició dels mosquits adults durant l'estiu. Aquest tractament es tornarà a repetir en dos ocasions més durant l'època estival.

L'objectiu és mantenir controlada la població de mosquits per evitar que es puguin convertir en una plaga durant l'estiu. Des de la Regidoria de Sanitat i Salut Pública es recorda que a més de les mesures preventives promogudes per l’Ajuntament a la via pública per lluitar contra la proliferació del mosquit, cal que la població també tingui cura i compleixi les mesures preventives dins de l'àmbit privat. Bàsicament, i com a mesura més important, cal evitar l'acumulació d'aigua en exteriors que faciliti la cria dels insectes.

De fet, s’estima que el 80 per cent del mosquit tigre es troba en l’àmbit privat, mentre que el 20 per cent restant ho fa en espais públics, d’aquí la importància de la conscienciació ciutadana.

Seguiu les recomanacions que trobareu en aquest  ENLLAÇ

Des del 2010, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt porta a terme campanyes anuals de control del mosquit tigre amb el suport del Consell Comarcal del Maresme.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^