X
Concert El Último Tributo
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obertes les inscripcions per al curs intensiu d'anglès per a treballar


El curs es realitzarà del 2 al 30 de juliol, els dilluns, dimecres i divendres, de 9.30 a 12.30h, al Centre Cívic El Gorg.

Curs d'anglès

Des d’avui ja es pot sol·licitar la inscripció al curs intensiu d’anglès per a treballar que organitza l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, des de l’Àrea de Promoció Econòmica. Aquesta formació va dirigida tant a treballadors en actiu que volen millorar la seva ocupabilitat com a persones que es troben a l’atur.

El curs porta per títol ‘English at work, using business english’, anirà a càrrec de Víctor Collet, docent i traductor jurat, i es realitzà del 2 al 30 de juliol, els dilluns, dimecres i divendres, de 9.30 a 12.30h, al Centre Cívic El Gorg.

El dia 15 de juny es durà a terme una prova de nivell a totes les persones inscrites per tal de conèixer si el curs s’adequa als coneixements previs de cada alumne. La prova es realitzarà a les 9.30h al Centre Cívic El Gorg.

El curs és gratuït i les places seran limitades a un grup de 15 alumnes i s'atorgaran per ordre d'inscripció.

Aquesta actuació formativa està finançada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la Diputació de Barcelona.

Us hi podeu inscriure, emplenant aquest FORMULARI

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^