Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'atur cau més d'un 8% al maig a Sant Vicenç
21 persones han abandonat la llista de demandants d'ocupació en el darrer mes


Quant a taxa d’atur respecte a la resta de municipis de la comarca, Sant Vicenç de Montalt ocupa la sisena posició entre les taxes més baixes.

Oficina de treball


El mes de maig ha sumat una important baixada de l'atur a Sant Vicenç de Montalt. Un total de 21 persones han abandonat la llista de demandants d'ocupació.

Les dades del mes de maig deixen el municipi amb una taxa d'atur del 8.34% i 191 persones inscrites a les oficines d'ocupació com a demandants de feina. La baixada respecte al mes anterior ha estat del 9,91%, un percentatge que s'eleva fins el 11,57% en la comparativa interanual.

La taxa d’atur municipal, tal i com ve passant habitualment, està per sota de la comarcal (12,05%), la provincial (10,68%) i la de Catalunya (10,80%). Aquestes són unes molt bones dades del mercat de treball local.

Al Maresme l’atur ha pujat a 6 municipis, s’ha mantingut igual a 2 i ha baixat a 22. De mitjana a la comarca, ha baixat respecte del més passat en 945 persones, deixant una xifra total de 24.431 persones aturades.

LES DADES PER MUNICIPIS

En la comparativa mensual, 22 dels 30 municipis del Maresme han registrat reducció de l'atur. 2 (Òrrius i Sant Cebrià de Vallalta) no han variat les xifres anteriors i Cabrera de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Teià i Tiana han comptabilitzat un lleuger increment.

Tiana, amb una taxa d'atur del 6,19%, és el municipi del Maresme amb menys desocupació. Tampoc arriben al 7% Cabrera de Mar, Alella i Teià. Per la seva banda, Sant Vicenç ocupa el sisè lloc entre les poblacions amb menys persones aturades. En canvi, superen la mitjana comarcal: Tordera, Santa Susanna, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta, Premià de Mar, Pineda de Mar, Palafolls, Mataró, Malgrat de Mar i Calella.

Podeu ampliar aquesta informació, consultant el Report d'Atur del mes de maig, elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Maresme, en aquest  ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^