www.svmontalt.cat
21 persones han abandonat la llista de demandants d'ocupaciˇ en el darrer mes


Quant a taxa d’atur respecte a la resta de municipis de la comarca, Sant Vicenš de Montalt ocupa la sisena posiciˇ entre les taxes mÚs baixes.

Oficina de treball


El mes de maig ha sumat una important baixada de l'atur a Sant Vicenš de Montalt. Un total de 21 persones han abandonat la llista de demandants d'ocupaciˇ.

Les dades del mes de maig deixen el municipi amb una taxa d'atur del 8.34% i 191 persones inscrites a les oficines d'ocupaciˇ com a demandants de feina. La baixada respecte al mes anterior ha estat del 9,91%, un percentatge que s'eleva fins el 11,57% en la comparativa interanual.

La taxa d’atur municipal, tal i com ve passant habitualment, estÓ per sota de la comarcal (12,05%), la provincial (10,68%) i la de Catalunya (10,80%). Aquestes sˇn unes molt bones dades del mercat de treball local.

Al Maresme l’atur ha pujat a 6 municipis, s’ha mantingut igual a 2 i ha baixat a 22. De mitjana a la comarca, ha baixat respecte del mÚs passat en 945 persones, deixant una xifra total de 24.431 persones aturades.

LES DADES PER MUNICIPIS

En la comparativa mensual, 22 dels 30 municipis del Maresme han registrat reducciˇ de l'atur. 2 (Ďrrius i Sant CebriÓ de Vallalta) no han variat les xifres anteriors i Cabrera de Mar, PremiÓ de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, TeiÓ i Tiana han comptabilitzat un lleuger increment.

Tiana, amb una taxa d'atur del 6,19%, Ús el municipi del Maresme amb menys desocupaciˇ. Tampoc arriben al 7% Cabrera de Mar, Alella i TeiÓ. Per la seva banda, Sant Vicenš ocupa el sisŔ lloc entre les poblacions amb menys persones aturades. En canvi, superen la mitjana comarcal: Tordera, Santa Susanna, Sant Iscle de Vallalta, Sant CebriÓ de Vallalta, PremiÓ de Mar, Pineda de Mar, Palafolls, Matarˇ, Malgrat de Mar i Calella.

Podeu ampliar aquesta informaciˇ, consultant el Report d'Atur del mes de maig, elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Maresme, en aquest  ENLLAă 

Publicat el 11.06.2018