X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El servei de recollida d'escombraries es reforça durant l'estiu


Coincidint amb l'increment de l'afluència de veïns al municipi, s'amplia la freqüència de recollida de les fraccions de rebuig, envasos, paper i cartró.

Recollida escombraries


El consistori reforça el servei de recollida de brossa durant l'estiu, quan s'incrementa l'afluència de veïns i visitants al municipi. Des del 15 de juny i fins el 15 de setembre, s'augmentarà la freqüència de la recollida del rebuig (5 dies a la setmana) i dels envasos i del paper i cartró (3 dies a la setmana).

Aquesta millora se centrarà en un total de 19 àrees, distribuïdes per les diferents zones d'influència de la façana marítima, com el passeig marítim, Montaltpark, Can Boada o Can Ripoll, i en d'altres zones amb molts estiuejants com la riera de Torrentbò o el Regadiu. Tanmateix, el reforç del servei de recollida també es farà extensiu a tots aquells punts d'aportació que en moments puntuals ho requereixin. A més, durant l'època estival s'intensificarà la neteja en les àrees de contenidors. Aquesta actuació respon a l'objectiu de mantenir una imatge neta i cuidada del municipi.


Deixalleria mòbilL’Ajuntament també aplicarà més control davant els abocaments i dipòsits de residus que no compleixin amb la normativa: les restes de poda, mobles o aparells elèctrics no es poden dipositar en les àrees de recollida selectiva, i qui ho faci pot enfrontar-se a multes d'entre 300 i 6.000 €. Aquests residus es poden portar a la deixalleria fixa o mòbil. També es pot trucar al 93 791 05 11 per fer ús del servei gratuït de recollida de mobles vells i andròmines o per demanar la retirada de restes de jardineria i electrodomèstics, previ pagament de la corresponent taxa (mínim 10 euros).

Les accions d'incivisme, lamentablement, les acaben pagant tots els ciutadans, de manera que, des de l'Ajuntament, es demana respecte i consciència.OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^