X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa la temporada de bany a la piscina municipal
Les persones empadronades al municipi poden gaudir tot l'estiu de la piscina per només 20 euros


Durant tota la temporada l’equipament compta amb personal de socorrisme i salvament titulat.

Consulteu en aquest  ENLLAÇ  la normativa d'ús de la piscina municipal.


Piscina Municipal


La temporada va començar oficialment el passat 16 de juny i es tancarà el 16 de setembre, i durant aquests tres mesos obrirà cada dia, excepte els dies 12, 13 i 14 de setembre. Enguany, també s'han programat 2 jornades de bany nocturn (de 21 a 00h) els dies 4 i 11 d’agost.  

L’horari de l’equipament és de 10 a 20 hores de dilluns a divendres i de 10 a 20:30 caps de setmana i festius.

Enguany, el govern municipal ha apostat novament per potenciar l'ús de la piscina municipal i manté les tarifes i rebaixes que es van aprovar l’any passat i que van tenir una molt bona acollida entre la ciutadania.

Així, l'abonament de temporada té un cost de 20 € per a tots els empadronats. A més, també hi ha la possibilitat de comprar tiquet per un dia a 5 €, i tiquets d'ús múltiple, vàlids per a deu entrades, a 40 €.

Els tiquets d'ús múltiple, destinats al públic en general, i els abonaments de temporada, exclusius per a residents, estan a la venda a l'OAC (cal aportar una foto de carnet).  Els  tiquets diaris es compren directament a la piscina.

La piscina també ofereix un servei de lloguer d’hamaques (gandules) al preu de 2 euros.

Els menors de 8 anys poden accedir al recinte de forma gratuïta i els majors de 65 anys, pensionistes i jubilats amb targeta de bonificació del bus urbà vigent també poden accedir-hi a cost zero.

L'abonament de la piscina es pot tramitar en línia  

Amb l’objectiu d’evitar cues innecessàries i donar una millor atenció ciutadana, els abonaments de temporada de la piscina municipal es poden tramitar des del web municipal.

Només caldrà que empleneu aquest  FORMULARI  amb el nom, els cognoms i la data de naixement i adjuntar-hi una fotografia tipus carnet i al dia següent ja el podreu recollir i pagar en efectiu o amb targeta a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (C/ Sant Antoni, 13).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^