Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fomentant una tinença responsable d'animals de companyia
Durant el mes de juliol es desinfectaran les cinc zones d'esbarjo per a gossos que hi ha al municipi


S'ofereix un portabosses i una xapa identificadora a les persones propietàries d’animals que els inscriguin en el cens.

Lector xips

La Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum impulsa una nova campanya per fomentar la tinença responsable d’animals de companyia, que sota el títol ‘Siguem cívics!’ persegueix un doble objectiu. D’una banda, conscienciar la ciutadania sobre els seus drets i deures com a propietaris d’un animal de companyia i, de l’altra, contribuir al benestar d’aquests animals.


Neteja pipicanEn aquest sentit s’ha editat un díptic que podeu trobar als diferents equipaments municipals, on la ciutadania podrà trobar informació diversa sobre la tinença responsable d’animals. Tanmateix els propietaris d’animals que s’acostin a l’OAC de l’Ajuntament a censar les seves mascotes també rebran un dispensador de bosses per poder recollir correctament les deposicions dels gossos a l’espai públic i una xapa identificadora.

En el marc de la campanya, fins ara, l’Ajuntament ha adquirit cinc lectors de xips portàtils per a la Policia Local i deu papereres per a dipositar-hi els excrements i té previst desinfectar, durant el mes de juliol, les cinc zones d’esbarjo per a gossos que hi ha al municipi.
Siguem cívics!

Siguem cívics!

Fitxer: SIGUEM_CIVICS_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 854,72 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^