X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Millores en el servei de recollida d'escombraries


Durant l’estiu s’amplia la freqüència de recollida de les fraccions de rebuig, envasos i paper i cartró.

Recollida escombraries

L'Ajuntament ha adjudicat el servei de recollida selectiva i transport de residus a l´empresa L'Arca Serveis Ambientals Empresa d'Inserció, SLU. El nou contracte, amb un pressupost anual de 407.770 euros i una durada de quatre anys més dos prorrogables, mantindrà el sistema de recollida actual i oferirà algunes millores com el manteniment i substitució dels contenidors, la neteja de les àrees d´aportació i l´ampliació de la neteja dels contenidors, tant per dins com per fora. Així mateix, inclourà la recollida selectiva a les guinguetes de la platja, que fins ara anava a càrrec de la brigada municipal. El contracte també estableix que l´empresa adjudicatària haurà d´adquirir un vehicle nou per donar servei al municipi.

Tanmateix, coincidint amb l´increment de l´afluència de veïns i veïnes durant els mesos d´estiu, també s´ha previst un reforç del servei. Del 15 de juny al 15 de setembre la recollida del rebuig es farà cinc dies a la setmana i la dels envasos i el paper i cartró, tres dies a la setmana. Aquest augment de la freqüència es farà en dinou punts del municipi, però es farà extensiu a tots aquells que ho requereixin.

L’Ajuntament també està aplicarat més control davant els abocaments i dipòsits de residus que no compleixin amb la normativa: les restes de poda, mobles o aparells elèctrics no es poden dipositar en les àrees de recollida selectiva, i qui ho faci pot enfrontar-se a multes d'entre 300 i 6.000 €. Aquests residus es poden portar a la deixalleria fixa o mòbil. També es pot trucar al 93 791 05 11 per fer ús del servei gratuït de recollida de mobles vells i andròmines o per demanar la retirada de restes de jardineria i electrodomèstics, previ pagament de la corresponent taxa (mínim 10 euros).

Les accions d'incivisme, lamentablement, les acaben pagant tots els ciutadans, de manera que, des de l'Ajuntament, es demana respecte i consciència.OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^