X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Servei Local d'Ocupació es consolida amb prop de tres-centes persones usuàries
La taxa d'atur s'ha reduït al municipi més d'un 15% respecte l'any passat


Actualment, 184 persones del municipi es troben en situació d’atur.

Servei Local d'Ocupació

Durant el primer semestre de l’any 2018, el Servei Local d’Ocupació ha assolit les xifres de 296 persones usuàries i 90 empreses i autònoms/es locals adherits/des. Les polítiques municipals per a lluitar contra l’atur han consolidat aquest servei, que de gener a juny ha incorporat 36 noves altes de demandants de feina, ha realitzat 78 sessions d’orientació a persones usuàries i ha gestionat 14 ofertes laborals d’empreses locals. Així mateix, ha gestionat 15 contractacions a través de programes de foment de l’ocupació local i ha ofert cursos formatius dels quals s’han beneficiat 22 persones.

Tant les persones que busquen feina com les empreses que busquen candidats a un lloc de treball poden accedir a més de 10.0000 ofertes laborals a l’any i a professionals especialitzats a través de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona i el Servei Local d’Ocupació de Sant Vicenç de Montalt.

Mes informació o cita prèvia amb la tècnica d'Ocupacio Marta Rosario trucant al 93 791 47 18 o enviant un correu a promocioeconomica@svmontalt.cat 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^