X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Oberta la convocatòria d'ajudes per a la rehabilitació d'edificis
La data límit per fer la sol·licitud és el 31 de juliol

Zona litoral Sant VicençLa Generalitat de Catalunya va obrir el passat 26 de juny el període per sol·licitar subvencions per a la rehabilitació d'edificis residencials. Es pot presentar la petició fins al 31 de juliol. Les obres dins d'un mateix habitatge poden incloure diverses actuacions i els ajuts poden arribar a sumar fins a 14.000 euros per habitatge.

Poden beneficiar-se'n les comunitats de propietaris, els propietaris d'edificis d'habitatges i les cooperatives d'habitatge. La novetat de la convocatòria del 2018 és que també poden accedir-hi determinades empreses. A més, no es requereix cap antiguitat especial de l'edifici per subvencionar les obres que millorin la seguretat i l'accessibilitat.

trobareu tota la informació sobre els ajuts en aquest  ENLLAÇ.

Us recordem que l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a disposició de la ciutadania l'Oficina Local d'Habitatge (OLH), un servei públic gratuït, per gestionar temes d'habitatge, i informar i assessorar els santvicentins i les santvicentines sobre aquestes qüestions. El seu horari d'atenció al públic és de dos dimarts al mes, de 12 a 14 hores. Per a accedir-hi cal concertar cita prèvia al 937 910 199 o a habitatge@svmontalt.cat.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^