X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tornen a baixar les xifres d'atur a Sant Vicenç
En el darrer mes, 7 persones han abandonat la llista de demandants d'ocupació


Quant a taxa d’atur respecte a la resta de municipis de la comarca, Sant Vicenç de Montalt puja una posició i se situa en cinquè lloc entre les taxes més baixes.

Dades atur

El mes de juny ha sumat una nova baixada de l'atur a Sant Vicenç de Montalt. Un total de 7 persones han abandonat la llista de demandants d'ocupació. Les dades del darrer mes deixen el municipi amb una taxa d'atur del 8.06% i 184 persones inscrites a les oficines d'ocupació com a demandants de feina. La baixada respecte al mes anterior ha estat del 3,66%, un percentatge que s'eleva fins el 15,21% en la comparativa interanual.

La taxa d’atur municipal (8,06%), tal i com ve passant habitualment, està per sota de la comarcal (11,62%), la provincial (10,39%) i la de Catalunya (10,41%).

Segons les dades elaborades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Maresme, la comarca compta amb 23.442 persones aturades, 989 menys que el mes anterior. En termes percentuals, la disminució de l'atur ha estat del 4,05% i se n'han beneficiat tots els sectors econòmics, tots els grups d'edat i els dos sexes, si bé com ja és habitual, el descens ha tingut major incidència entre el col•lectiu masculí (5,83%) que entre el femení (2,74%). De fet, l'atur maresmenc està força feminitzat. Del total de persones inscrites com a demandants de feina el 58,41% són dones.

LES DADES PER MUNICIPIS

Pel que fa al comportament dels 30 municipis de la comarca, només 4 han registrat lleugers increments. Es tracta d'Arenys de Munt, Cabrils, Caldes d'Estrac i Tiana. Malgrat de Mar i Santa Susanna són les poblacions on el descens percentual de l'atur ha estat més intens. En el primer cas del 10,77% i en el segon del 10,19%.

Podeu ampliar aquesta informació, consultant el Report d'Atur del mes de juny en aquest  ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^