X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament renova la gespa artificial del camp de futbol
El camp municipal de futbol té instal·lada gespa sintètica des de l'any 2007


Les obres s’estan duent a terme durant l’estiu per no interferir en l’activitat esportiva d’aquesta instal·lació.

Renovació gespa camp de futbol

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat les obres per canviar la gespa artificial del camp municipal de futbol, que també contemplen la renovació del drenatge general d’aquesta instal·lació. L’empresa FIELDTURF POLIGRAS, SA  està executant les obres per un import de 213.064,49 euros.

La gespa artificial del camp de futbol, instal·lada l’any  2007, estava deteriorada, ja que havia perdut part del seu gruix. La pèrdua de nivell era present a tot el camp, però s’accentuava a la zona de porteries de futbol 7 i de futbol 11.

Els treballs consisteixen en arrancar la gespa antiga, arranjar el drenatge existent, millorar i reparar els desperfectes del paviment de l’entorn del terreny de joc i, per últim, instal·lar 6.615 m² de gespa artificial de darrera generació amb una alçada de 60 mm. La nova gespa s’instal·larà sobre la base ja existent. S’utilitzarà part del reomplert de la gespa actual i se n’afegirà de nou, amb sorra de sílice i granulat de cautxú. Les línies permanents del terreny de joc es realitzaran substituint la gespa actual de color verd per gespa de color blanc i blau. El projecte també contempla la instal·lació d’una membrana de geocompost drenant sota la gespa i en contacte amb el paviment de base, que millorarà el drenatge del camp.

Tanmateix, s’aprofitarà l'actuació per instal·lar un nou vídeo marcador esportiu LED Full per a futbol amb capacitat gràfica per a reproduir vídeos i animacions, de 4,75m², i una caseta modular prefabricada de 6 x 2,40m. 

Es preveu que les obres, gestionades des de l’Àrea d’Urbanisme, finalitzin a mig agost.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^