X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde de Sant Vicenç participa a la recepció als nens i nena sahrauís del projecte "Vacances en pau"


Miquel Àngel Martínez i Camarasa va fer costat a la família santvicentina que participen en el projecte “Vacances en pau”, acollint un nen saharauí durant els dos mesos d’estiu.

Recepció infants saharauis

El dijous 12 de juliol va tenir lloc a l’Ajuntament d’Arenys de Munt la recepció dels infants sahrauís que participen en el projecte “Vacances en pau” de l’entitat Arenys amb el Poble Sahrauí, nens i nena acollits principalment per veïns d’Arenys de Munt i, també, de Canet de Mar i de Sant Vicenç de Montalt. El consistori arenyenc encapçalat per l’alcalde, Joan Rabasseda, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez, i la regidora de Benestar Social de Canet de Mar, Àngels Isard, van donar la benvinguda i van participar a l’intercanvi d’opinions sobre aquest projecte solidari amb les famílies acollidores i els infants.

Les famílies que acullen els infants sahrauís van exposar una visió molt positiva de l’experiència, i els nens que tenien menys dificultats amb l’idioma, per la seva banda, van posar de manifest que també es tracta d’una estada enriquidora per a ells. Les persones més directament implicades amb el projecte van compartir reflexions sobre el cas encara no resolt del poble sahrauí.

Arenys amb el Poble Sahrauí és l’associació encarregada d'organitzar aquestes estades estiuenques establint contacte amb les famílies, gràcies a les quals és possible que es pugui tirar endavant aquest projecte de cooperació i solidaritat. Les famílies interessades a conèixer més de prop aquest projecte solidari poden contactar amb l’associació o amb la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. Representants de Voluntaris per Arenys de Munt, de Donaviva i del Centre Moral també van participar activament en la recepció d’enguany.

Font: Ajuntament d’Arenys de Munt

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^