X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament atorga 15 beques per llibres i material escolar
També s'han concedit 8 beques per a realitzar activitats esportives durant l'estiu per un import total de 1.178,40 euros.


En la darrera convocatòria s’ha constatat un descens del nombre de sol·licituds de beques escolars que l’Ajuntament concedeix a les famílies amb dificultats econòmiques. Per al curs 2018-2019 han entrat 20 sol·licituds, un 43% menys que l’any anterior.

Beques llibres


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha atorgat un total de 15 beques per a l'adquisició de llibres de text i material escolar per al curs 2018-19. Els ajuts sumen 558,64 euros i es distribuiran entre totes les sol·licituds que complien els requisits. Les beques són majoritàriament, d’entre 30 i 90 euros cadascuna.

De les 20 sol·licituds rebudes, 15 s’han acceptat en complir els requisits establerts i 5 s’han desestimat per incompliment d’alguna de les condicions.

Els ajuts tenen com a objectiu col·laborar amb les famílies en condicions socioeconòmiques més desafavorides, pal·liant les despeses que els comporta l’inici del curs escolar. Les beques beneficien alumnes del municipi que cursen ensenyaments obligatoris, des de P3 fins a 6è de primària. Els ajuts d'educació secundària, és previst que es resolguin un cop realitzats els exàmens de recuperació del setembre.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^