X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'exposició 'Like. Una selva com la teva' arriba a Sant Vicenç
Es podrà veure els caps de setmana i festius del 4 al 18 d'agost al Casal de Cultura


La inauguració tindrà lloc el divendres 3 d’agost i durant l'acte, i amb motiu de l'Any Manuel Pedrolo 2018, també hi haurà la lectura dramatitzada ‘Avui parlo de mi’ basada en els Diaris de l’escriptor.

Like. Una selva com la teva

El divendres dia 3 d’agost, a les 19.30 hores, s’inaugurarà l’exposició 'Like. Una selva com la teva' al Casal de Cultura. Es tracta d’un projecte d’investigació d'Iván Oliver.

És la novel·la de les víctimes de la condició humana. Personatges esqueixats per circumstàncies que els situen al marge d'allò que nomenen la normalitat i on només els més forts sobreviuen. Premissa de la que parteix el projecte Like, que pretén crear un espai de reflexió sobre el no estat d'excepció en els modes de vida de les xarxes socials, concretament a Facebook, en relació a la mal coneguda com a «crisi migratòria europea». I com, a través d'aquesta mateixa xarxa social i en poques hores, es pot traficar amb desplaçats de la guerra de Síria, sense moure's del sofà, seguint els passos del "Manual per al traficant de persones en Facebook", creat a partir de la investigació en primera persona i la documentació del procés.

Aquesta exposició es podrà veure al Casal de Cultura els caps de setmana i festius del 4 al 18 d'agost, d'11:30h a 13:30h i de 18h a 20h.


Manuel de Pedrolo


Durant l'acte, i amb motiu de l'Any Manuel Pedrolo 2018, també hi haurà la lectura dramatitzada ‘Avui parlo de mi’ basada en els Diaris de l’escriptor.

'Avui parlo de mi' és una obra, dirigida per Pere Anglas i interpretada per Edu Gispert, en què el mateix Manuel de Pedrolo és qui pren la paraula i, a través de records, opinions, pensaments i relats, ens presenta el seu món ric i divers, i també l’època en què va viure, des dels anys d’abans de la Guerra Civil fins als de la transició democràtica. D’una banda, desgrana records de la seva joventut i el període de la guerra, i també de les difícils dècades de la dictadura. D’altra banda, formula el seu parer sobre temes polítics i socials, com ara la censura, la llengua, els governs, el paper d’Europa o bé la situació de les dones a mitjan segle XX. També recrea situacions viscudes amb diversos dels seus lectors al llarg dels anys. I, com a narrador que primordialment era, relata algunes de les històries que la seva imaginació no podia deixar de concebre. Tot expressat amb el seu estic característic i, sobretot, amb el seu particular sentit de l’humor

Aquestes activitats estan organitzades per la Regidoria de Cultura i Festes i la Biblioteca Municipal La Muntala amb la col·laboració de la Fundació Pedrolo, i s’emmarquen dins el programa de la Festa Major d’Estiu 2018

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^