Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El correfoc de Festa Major il·luminarà la nit santvicentina
Dissabte 11 d'agost a les 10 de la nit teniu una cita amb el foc a la plaça del Poble


L'Ajuntament recomana als participants portar roba de cotó, màniga llarga i protegir-se el cap.

Correfoc

A l’equador de la Festa Major d’Estiu, arriba el correfoc, una de les activitats que desperta més interès entre els santvicentins i les santvicentines. Aquest proper dissabte 11 d’agost, a partir de les 10 de la nit, el podrem gaudir novament. Enguany hi participen les colles de Diables de Caldes d'Estrac, Castellbisbal i Canet.


La plaça del Poble serà el punt de partida de la cercavila. A partir d’aquí, els participants passaran pels carrers Sant Antoni, plaça de l'Església, Josep Brunet, riera del Gorg i finalitzaran el recorregut a les portes del Centre Cívic El Gorg.

Bany nocturnUn cop acabat el correfoc i per treure'ns la calor, la comitiva es dirigirà cap a la Piscina Municipal,  on podrem fer un bany de nit sota la llum dels estels, amenitzat per Straw&Berry.


RECOMANACIONS DE SEGURETAT

L’Ajuntament recomana a totes les persones seguidores del correfoc que vagin amb roba de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i sabates esportives de pell que agafin fort els peus. I a totes les persones que viuen per on passa el correfoc, que protegeixin els vidres, que tanquin totes les portes i finestres, que recullin la roba estesa i que pleguin els tendals. A més, recomana als veïns que treguin qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut de l’activitat, així com retirar els vehicles de la zona per on passarà el correfoc.

Tanmateix, des del consistori també es recorda el perill de tirar aigua als participants, ja que podria mullar-se la pólvora i explotar o sortir disparada en una direcció inesperada. En cas d’incendi, es recomana tirar-se a terra i rodolar fins que s’apaguin les flames. En cap cas s’ha de córrer.

Aquesta activitat, organitzada per la Regidoria de Cultura i Festes, està inclosa en el programa d’actes dissenyats amb motiu de la Festa Major d’Estiu 2018.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.08.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^