X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El santvicentí Arnau Palou, campió de la Copa S.A.R. Princesa d'Astúries de Tir

Arnau Palou

El passat 29 de juliol, a Oviedo, Arnau Palou Comas, veí de Sant Vicenç de Montalt, es va proclamar campió de la Copa S.A.R. Princesa d'Astúries en la modalitat de pistola aire juvenil masculí.

La competició es va disputar del 27 al 29 de juliol i va tenir una alta participació entre totes les categories, comptant amb més d'un centenar d'esportistes.

El tir amb pistola d'aire comprimit en la modalitat de precisió és un esport olímpic des Seül'88, que consisteix a realitzar seixanta trets de competició en 1h 45 minuts sobre un blanc de 16 cm de diàmetre dividit en zones de puntuació concèntriques entre 0 i 10 punts, i situat a 10 metres del tirador. La pistola impulsa un balí de 4,5 mm a 150 metres / segon, aproximadament, mitjançant aire comprimit i pesa al voltant d'1 kg.


Amb 17 anys, el tirador santvicentí es consolida com a jove promesa d'aquest esport que va començar a practicar als 11 anys al Club de Tir Esportiu Mataró. Recordem que el passat juny, durant la II Nit de l'Esport santvicentina, l’Arnau va ser distingit com a millor esportista absolut de la temporada 2017-2018.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt felicita l'Arnau Palou pels bons resultats de la Copa S.A.R. Princesa d’Astúries i li desitja molta sort i èxits en les properes competicions.


Arnau Palou     Arnau Palou

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.08.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^