www.svmontalt.cat


Amb obres de  Fréderic Chopin, Alberto Ginastera,  Isaac Albéniz, Ástor Piazzola i George Gershwin.

Marc Perna


Aquest dilluns 13 d’agost, a les 23 hores, tindrà lloc el concert de piano que oferirà el santvicentí Marc Perna amb un repertori de música de Frédéric Chopin, Alberto Ginastera,  Isaac Albéniz, Ástor Piazzola i George Gershwin. El concert se celebrarà al pati porxat de l'Ajuntament.

L'esdeveniment musical és gratuït i l'organitza la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en el marc dels actes programats amb motiu de la Festa Major d’Estiu 2018.

Marc Perna Sanfeliu es va iniciar en el món de la música als 6 anys i, a més de ser un virtuós del piano, també toca la guitarra i el clavicèmbal, i li agrada molt cantar. Es va graduar al Royal College of Music amb un Màster en Piano. Anteriorment havia estudiat a l'ESMUC i va ser seleccionat en moltes ocasions per a tocar en importants sales de concerts. El seu potencial artístic, la seva professionalitat i el seu treball li han estat reconeguts amb diversos premis i beques. Des de 2011 ha exercit una carrera professional com a acompanyant i director musical en produccions de teatre musical com Un Cau de Mil Secrets, Aldarulls, Cançons de Nadal o Deu De Veu. Ha estat pianista de la famosa companyia teatral El Musical Més Petit, dirigida per Daniel Angles (Miserables, The Beauty and the Beast, Mamma Mia). Les seves aparicions musicals han estat gravades per emissores de ràdio com Catalunya Música i Rac1. Des del 2012 treballa com a pianista del Teatre Nacional de Catalunya.


Concert Marc Perna

Concert Marc Perna

Fitxer: CONCERT_MARC_PERNA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 106,62 kB

Publicat el 11.08.2018