X
Parc Esportiu Setmana Santa 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més d'un miler d'alumnes han tornat a l'escola a Sant VicençAhir dimecres, els centres educatius de Sant Vicenç van obrir oficialment les seves portes per donar la benvinguda als prop de 1.100 alumnes que enceten aquest curs 2018-2019.


Inici curs 2018-2019

Enguany, 521 nens i nenes han tornat a les aules de les dues escoles de Sant Vicenç de Montalt. A aquesta xifra cal sumar-hi els 56 infants que s'han incorporat a l'escola bressol i els 494 joves que s'han retrobat amb la rutina de matinar per afrontar un nou curs a l'institut. En total, sumen 1.071 alumnes, una xifra lleugerament inferior a la del curs passat (trenta-set menys), tot i que pel perfil demogràfic del municipi hi ha canvis fins al darrer moment i, de fet, al llarg de tot el curs.

A l'Escola Sant Jordi el curs comença amb 216 alumnes d'infantil i primària, 2 menys que a l'inici del curs anterior. L'Escola Sot del Camp arrenca amb 305 alumnes, 15 menys que el curs passat. L'Institut Esteve Albert ha iniciat les classes amb 494 alumnes matriculats a ESO i Batxillerat, 16 menys que el curs anterior. Pel que fa al primer cicle d'educació infantil, la llar d'infants municipal Els Garrofers ha començat el curs amb 56 infants, 3 alumnes menys que el curs 2017-2018.

L'oferta educativa al municipi es complementa amb l'Escola Municipal de Música L'Oriola que enceta el nou curs amb 62 alumnes matriculats, 10 més que el curs anterior, tot i que manté la matrícula viva per tal que tothom que ho vulgui –adults i infants-  pugui inscriure´s durant tot el curs, sempre que hi hagi places disponibles.

Obres de millora i manteniment als centres

Camins EscolarsLa Regidoria d'Ensenyament ha realitzat diverses obres de manteniment i millora a les escoles del municipi aprofitant les vacances d'estiu dels centres. Els treballs s'han realitzat a les escoles Sant Jordi i Sot del Camp i a l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers. També s'han millorat i ampliat els camins escolars.

A l'Escola Sot del Camp, s'ha renovat la pintura interior i exterior de l'edifici i s'han adequat el pati d'Infantil i les zones verdes de l'entrada del centre. A l'Escola Sant Jordi també s'ha renovat la pintura exterior de l'edifici antic. A més, s'han substituït les xarxes de les porteries de futbol i de les cistelles de bàsquet dels dos centres.

Al pati de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers s'ha instal·lat una caseta de fusta, un armari exterior i tauletes de pícnic.

Per últim, s'han dut a terme les obre de construcció d'una vorera que enllaça l'escola bressol amb l'Escola Sant Jordi i al llarg d'aquest mes de setembre es faran millores en els camins escolars amb l'ampliació del recorregut marcat amb petjades des del c/ Arboç fins a l'Av. Toni Sors.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^