X
Parc Esportiu Setmana Santa 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Instal·lats dos nous desfibril·ladors a l'Ajuntament i al Centre Cívic El Gorg
Fem de Sant Vicenç un municipi cardioprotegit!El municipi ja disposa de 8 desfibril·ladors externs automàtics en espais públics i de 2 aparells portàtils.


Desfibril·lador


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum, ha instal·lat nous desfibril·ladors externs automàtics en espais municipals. Un a l'Ajuntament, i un altre al Centre Cívic El Gorg, amb l’objectiu de facilitar que qualsevol veí de Sant Vicenç disposi d’un DEA a prop. El dos aparells han estat finançats amb un ajut de 3.058 euros de la Diputació de Barcelona.

Els nous dispositius se sumen als sis que ja hi havia instal·lats al municipi: a la plaça de l’Església, a l’avinguda Toni Sors, al camí del Padró, a Montaltpark, a la riera de Torrentbò i al passeig marítim.

A més, l’Ajuntament també disposa de dos desfibril·ladors portàtils, un que està a disposició de la Policia Local perquè es pugui fer servir allà on sigui necessari, i un altre, que dona servei a les entitats durant les activitats o esdeveniments que realitzen.

A banda dels 2 nous DEA, també s’han adquirit 4 bosses mèdiques que es destinaran als vehicles policials, a la zona esportiva i per donar cobertura a les activitats a l’aire lliure que organitza l’Ajuntament.

Accions formatives en primer auxilis

La Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum té planificades diverses jornades de formació en primers auxilis, destinades a personal de la Policia Local, de l’Àrea d’Esports, de l’escola bressol i de les escoles de primària i secundària. Aquestes accions formatives es realitzaran gràcies a un ajut de la Diputació de Barcelona per import de 3.732 €.

Tanmateix, el proper 16 d’octubre es durà a terme un taller d’autoprotecció i suport bàsic per ensenyar el funcionament dels desfibril·ladors a la ciutadania. Si teniu interès en participar-hi, podeu formalitzar la vostra inscripció a través del correu electrònic: mvillagrasa@svmontalt.cat o del telèfon: 93 791 05 11.  El taller compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Donació de sang

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^